Trening

For meg er trening et verktøy som gir velvære for både kropp og sjel. Tanken bak treningen skal være å få en sterk og bevegelig kropp som gir deg mulighetene til å gjøre alt du ønsker i hverdagen på en bedre og lettere måte.

Når jeg jobber med kunder jobber jeg ut ifra et holistisk tankesett hvor vi ser på sammenhengene mellom aktivitet, mat, stressnivå og hvordan hverdagen ser ut. Ut ifra dette setter jeg sammen et treningsprogram som passer med dine forutsetninger og mål.

Min treningsfilosofi har ingenting med prestasjoner og idrett å gjøre, men tar utgangspunkt i trening som gir et sunt, langt og godt liv. Som kunde hos meg skal vi sammen gjøre livet så bra som mulig, og du skal hele veien føle deg trygg og forstått.

Treningsmetodene jeg bruker er som regel en kombinasjon av styrketrening og utholdenhet, gjerne med innslag fra pilates og yoga.

Jeg tilbyr personlig trening på SATS (medlemskap er en forutsetning), utendørs, gjennom online coaching eller hjemme hos deg i Oslo eller Bærum.

Priser:

50 minutter: 1200 kr

Express 30 minutter: 750 kr

Duo 2 pers 50 minutter: 1400 kr

*Online coaching program trening og kosthold: 2500 kr/mnd

*Online coaching:

Gjennom online coaching kan du ha meg som trener, og følges opp hvor enn du befinner deg. Vi starter med en oppstartsamtale på telefon eller Skype som varer 50 minutter, og jeg setter så opp et trenings- og kostholdsprogram for deg hver måned og følger opp ukentlig. Jeg vil være tilgjengelig alle dager gjennom hele perioden for spørsmål og oppfølgning.