Om Emilie

Hei♡

Mitt navn er Emilie Stray, og jeg jobber som personlig trener og helsecoach. Jeg er lidenskapelig opptatt av plantebasert mat og hva som får oss til å føle oss bra både i kropp og sjel. Jeg elsker å lage mat, og har siden 2016 spist plantebasert. Dette valget var i utgangspunktet basert på dyrevelferd og miljø, men jeg merket fort fordelene ved et plantebasert kosthold på min egen helse.

Jeg har en holistisk filosofi rundt helse og kropp. Jeg ser på mat og trening som verktøy for å optimalisere helsen og hvordan vi har det med oss selv og verden vi lever i. Mitt ønske er å gi deg de beste forutsetningene for at kroppen og hodet skal fungere optimalt, slik at du kan få til mer og få det bedre, samtidig som du lever i balanse med deg selv og verden rundt deg. For det som er godt for deg, er som regel det som er godt for verden.

Jeg håper at jeg gjennom mine kanaler kan inspirere deg til å kose deg med å spise deilig og sunn mat, og å leve et generelt aktivt liv – for det er som regel ikke så mye som skal til for å ha det mye bedre♡

Følg meg gjerne på sosiale medier for å bli bedre kjent med meg!