Açaí bowl og antioksidanter

Det er en del som spør hvor jeg kjøper min açaí🥥 Den er fra Coop Mega og ligger i frysedisken der. Den er usøtet i ren puré form, og full av antioksidanter🍆🍇 De har også en blandet med Guarana som er en søt brasiliansk frukt på størrelse med et bær🍒 denne blandingen har mindre antioksidanter, så jeg velger ren açaí💜 Min beste açaí bowl har frossen banan, açaí, frossen jordbær, litt frossen blåbær og vegansk proteinpulver blandet med litt vann eller mandelmelk. Topp med friske bør og frukter og hampfrø💚

Antioksidanter er det som beskytter cellene våre mor frie oksygenradikaler👾. Tenk på det som oksidering og rust- det samme skjer med cellene våre. Kroppen takler fint litt frie oksygenradikaler som blir til når vi forbrenner oksygen, men røyking, forurensing, stress og stråling kan øke produksjonen av frie radikaler. Derfor er det viktig å kompensere med antioksidanter i kosten🍆 Antioksidanter finner du masse av i fargerike grønnsaker som bær, brokkoli, rødkål, grønnkål og valnøtter og solsikkefrø🥦 men det er også i mørk sjokolade, kaffe, vin og grønn te…🙌🏻

Legg igjen et svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s